Редактор: e-mail: Снимка: Радан Кънев, фейсбукДанните за ваксинираните хора над 80 и

...
Редактор: e-mail: Снимка: Радан Кънев, фейсбукДанните за ваксинираните хора над 80 и
Коментари Харесай

Радан Кънев: Данните за ваксинираните хора над 80 и над 65 г. са морална катастрофа

Редактор: 

e-mail: 

Снимка: Радан Кънев, фейсбук

" Данните за имунизираните хора над 80 и над 65 години обаче не са просто неуспех - те са морална злополука ". Това счита евродепутатът Радан Кънев.

Той написа ядосан пост на профила си във фейсбук, в който криткикува държавното управление, което, по думите му, е изостанало съществено с ограниченията.

" Ваксинациите в България не престават да изостават от другите страни в Европейски Съюз. Вече са на към 1/3 от междинното равнище в Европейски Съюз. Това е тежък управнически неуспех. 
Данните за имунизираните хора над 80 и над 65 години обаче не са просто неуспех - те са морална злополука. Катастрофа, която изяснява и извънредно високите равнища на смъртност от Ковид-19 и на надвишена обща смъртност в България. 
Друга, директно обвързвана, морална злополука са непрекъснатите, неуморни неистини, с които министър председателят и здравният министър се пробват да замажат неуспехите си. Можеш да излъжеш част от жителите (всъщност - гласоподавателите, ръководещите мислят единствено за изборите). Но не можеш да излъжеш числата и човешките ориси, които стоят зад тях... ", написа той.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР